You can use the login button in the top right as well
 

Welkom bij Tech Data Belux!

 

Tech Data verbindt de wereld met de kracht van technologie. Ons totaalaanbod van producten, services en oplossingen, gespecialiseerde vaardigheden en expertise in next-generation technologieën bieden kanaalpartners de mogelijkheid de producten en oplossingen te leveren die de wereld nodig heeft om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen. Het bedrijf staat op de 83e plaats in de Fortune 500® en is reeds 9 jaar op rij een van Fortune’s 'World’s Most Admired Companies'.

Met uitgebreide verkopen in alle kanalen in meer dan 100 landen en met meer dan 150.000 producten van ruim 600 leveranciers kan het nieuwe Tech Data het volledige technologische spectrum bedienen, van eindpunt- tot geavanceerde oplossingen, en professioneel advies leveren zodat u nieuwe kansen voor groei kunt aangrijpen.

We hebben ons aanbod onder de Tech Data-brand verdeeld in twee portfolio's met onze primaire oplossingen. Zo blijven we een gespecialiseerde service aanbieden en tegelijkertijd behouden we de uitstekende serviceniveaus die de partners van ons verwachten:

  • Tech Data’s portfolio Endpoint Solutions, voorheen bekend als de 'broadline-producten', omvat met name pc's, mobiele telefoons en accessoires, printers, randapparatuur, verbruiksartikelen en consumentenelektronica.
  • Tech Data’s portfolio Advanced Solutions omvat hoofdzakelijk technologieën voor datacentra zoals opslag, netwerken, servers, geavanceerde technologische software en geconvergeerde en hypergeconvergeerde infrastructuur. In dit productaanbod zijn tevens next-generation technologieën zoals oplossingen in de cloud, IoT, mobiliteit, beveiliging en business analytics opgenomen.