•  
  HP PageWide supplies
  De HP PageWide technologie helpt bedrijven de manier waarop ze printen om te gooien. De zorgvuldig ontwikkelde interactie tussen HP PageWide printers en MFP’s en de HP PageWide pigmentinkten biedt tal van voordelen: kleuren van professionele kwaliteit, de beste total cost of ownership (TCO) op de markt, de hoogste snelheden en d
 • PageWide supplies
  Past. Present. PageWide.
 • HPE/Veeam Incentive
  Hewlett Packard Enterprise & Veeam
 • td.events
  Maak eenmalig zelf uw account aan en u kan aan de slag!
 • td.blog
  Lees Refresh 413 nu op td.blog!
 

Welkom bij Tech Data Belux

Of u zich als ICT-reseller focust op particulieren, SMB of corporate bedrijven, op specifieke technologieën of markten, u kunt bij Tech Data terecht en gebruikmaken van onze expertise en logistieke ondersteuning.
 
Enerzijds bieden we u een brede waaier aan Computer Technologyproducten en services. Anderzijds hebben we als gevolg van onze diversificatiestrategie een aantal gespecialiseerde business units, waaronder Azlan (Enterprise Computing), Maverick (Audio/Video), Tech Data Mobile (Mobility/Telecom), Datech (Design Software) en Triade (Consumer Electronics).
 
Dankzij deze gespecialiseerde businessunits bieden we u een unieke combinatie van expertise in deze nichemarkten én kunt u ook gebruik maken van een ongeëvenaard aanbod van voorraadbeheer, logistieke en financiële diensten van Tech Data.