You can use the login button in the top right as well
Tech Data Info
 
 
Company Profile

The Tech Data Difference:

• Solid Strategic Direction
• Comprehensive Product Offering
• Specialized Channel Services
• Dedicated Results-oriented Team
• Shaping the Future of IT Distribution

Tech Data Corporation is een van de grootste distributeurs van technologieproducten, diensten en oplossingen ter wereld. Zijn geavanceerde logistieke mogelijkheden en waardevolle dienstverlening stellen 115.000 resellers in staat om op een efficiënte en goedkope manier de diverse technologiebehoeften van eindgebruikers in meer dan 100 landen te ondersteunen. Tech Data heeft een netto omzet van $ 27,7 miljard in het fiscale jaar dat eindigde op 31 januari 2015. Het staat op de 107e plaats in de Fortune 500® en staat bij Fortune bekend als een van de "meest bewonderde bedrijven ter wereld." Kom meer te weten op www.techdata.com.


In België (Ternat) werd Tech Data in 1989 opgericht als Computer 2000 en zette al snel uitstekende cijfers neer. Het is vandaag een van de grootste Belgische ICT-distributeurs. Medio 1998 opende Tech Data een totaal nieuw distributiecentrum in Aalst. In 1999 verkreeg het departement Configurations & Assembly van Tech Data de ISO 9002 certificatie.

Tech Data Advanced Solutions, de Europese Enterprise Division van Tech Data Corporation werd in 1984 in Engeland opgericht en in 2003 overgenomen door Tech Data. Tech Data Advanced Solutions is vandaag de grootste Belgische value ICT-distributeur en bestaat uit 4 takken: server & storage solutions, enterprise network, software solutions en security solutions.

Het bedrijf biedt aan een uitgebreid netwerk van resellers een waaier van ICT-producten aan waaronder componenten, networking producten, peripherals, PC’s en software van diverse hard- en software fabrikanten.

Een ruim pakket aan services sluiten het product-gamma af, gaande van e-business, logistics, financiën en marketing.

Tech Data verdeelt haar producten uitsluitend via een netwerk van geautoriseerde resellers. Elke klant van Tech Data ontvangt alle prijs- en promo-informatie per post, e-mail en via het web. We houden u via mail regelmatig op de hoogte van de hot Tech Data items.

Routebeschrijving

Tech Data bvba/sprl – Headoffice
Tech Data - Channel Marketing
Assesteenweg 117/1
1740 Ternat
phone: +32 (0)2 583 83 11
fax: +32 (0)2 583 83 33
 
Tech Data bvba/sprl - Logistic Center
Tragel 47
B-9300 Aalst

 
 Code of Conduct
 

Tech Data’s Gedragscode (de ‘Code’) voorziet in een duidelijke set ethische en juridische normen aan de hand waarvan wij zaken doen. Deze normen gelden voor alle werknemers, functionarissen en directeuren van Tech Data. Wij verwachten dat onze business partners zich hier ook aan houden. Onze Code vat belangrijke elementen van Tech Data policies samen die zijn ontwikkeld om ethisch en juridisch correct handelen te bevorderen. De Code stelt duidelijke verwachtingen aan ons werk gerelateerd handelen. Hoewel de Code een richtlijn voor gepast handelen is en een hulpmiddel bij het nemen van de juiste beslissingen, vervangt de Code niet het gebruik van gezond verstand.

Bij twijfel of wanneer iets niet in orde lijkt te zijn, wordt van de Tech Data werknemers verwacht dat ze dit melden en overleggen met hun manager of een van de andere wegen bewandelen die in deze Code worden vermeld.

Vragen stellen en bezorgdheid uiten

Tech Data reageert snel op bezorgdheden, onderzoekt grondig en eerlijk alle meldingen die in goed vertrouwen zijn gedaan en onderneemt zo nodig de juiste actie.
Als u iets wenst te rapporteren, kan u dit doen via de Ethics Line, waar ook anoniem kan worden gerapporteerd. Bedenk echter dat anonieme meldingen Tech Data kunnen belemmeren uw vragen of problemen te beantwoorden of op te lossen wanneer degene die de melding onderzoekt geen contact met u kan opnemen voor nadere informatie.

Om toegang te krijgen tot de Ethics Line, raadpleeg www.techdataethicsline.com .

De Tech Data gedragscode downloaden:

Code of Conduct - Nederlands